Post by birareacforcri on Feb 11, 2022 15:13:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drawmaster ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drawmaster IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code multe resurse ▞▞▞
▞▞▞ Drawmaster 2022 version ▞▞▞
E ok
Trebuie să facem același lucru la fiecare nivel și există prea multă reclamă și când vrem să folosim anunțul nu funcționează
Wow foarte interesant merita 5 stele
Se instalează înainte de încetare 😡😡😡😡😡😡
Nici măcar nu am jucat acest joc de o zi și deja îmi cer să-l evaluez, așa că nu mi-am format încă o opinie despre el, dar jocul pentru mine este lag și plictisitor, fără nimic de făcut, dar decalajul este ceea ce este. da-mi. Dar da, voi continua să joc asta ca să văd dacă există ceva în asta.
Este un joc foarte frumos
Prea multe reclame, am cumpărat premium, dar m-a păcălit să le joc. Cel mai prost joc vreodată.
Joc decent, dar nu am nimic de spus în afară de decent
Drawmaster ایکشن nmlz
Jocul joacă decent. Ei folosesc fiecare truc sub soare pentru a viza copiii pentru $$, mult prea multe reclame, au fost șterse
Ba ce jegos când intri în aplicație te pune să plătești dar de și nu e obligatoriu e jalnic să faci jmecheri dastea
SUPER!!!
un joc greoi și ești bombardat cu oferte și reclame și cu toate prostiile obișnuite, de îndată ce începi. Acest joc cu siguranță nu se ridică la standardul unora dintre celelalte jocuri ale lor. Dezinstalat rapid.
Joc frumos, totul este ușor de obținut, nu este nevoie de bani reali. Dezvoltatorii înțeleg bine utilizatorii, mulțumesc. Jocul acestui joc mă face fericit și îmi uit toate depresiile până când închid aplicația. Acest joc mi-a făcut ziua și am exprimat-o. DEZVOLTATORII VA MULȚUMESC. 😃😃
Reclamele două menționează într-o singură rotire că nu este bine, care este rău, jocul este ok
Faaain
Drawmaster Acción ocg
Prea multe reclame, prea ușor și plictisitor
Foarte distractiv, singurul lucru pe care l-au putut repara sunt vârfurile de lag
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategi gcc
Acest joc este doar liniștitor și distractiv dacă acest joc te-ar permite să-ți adaugi prietenii, atunci ar fi cel mai bun joc din lume, dar încă îl ador, este jocul meu preferat pentru că mă pot relaxa.
Nașpa
joc bun dar repeta nivelurile
Este un joc decent, dar cantitatea de reclame pe care vi le oferă îl face pur și simplu insuportabil. este atât de greu să mă bucur de el cu toate reclamele încât l-am dezinstalat literalmente la 5 minute după ce l-am instalat
Jocul ar fi fost distractiv dacă nu ar fi fost reclame. Un anunț de 30 de secunde m-a întâmpinat în joc? *incremeni*. De asemenea, nu mă pot face să mă cufund pe deplin în acest moment, deoarece reclamele mă întrerup în continuare. Vă rog să nu le trimiteți spam la fiecare câteva secunde. DĂ-NE SUFICIENT TIMP SĂ INTRĂM ÎNTÂI ÎNTÂI ÎN JOC. Pentru a deveni pe deplin interesat înainte de a ne bombarda cu reclame. Este o astfel de oprire pentru un joc care ar fi putut fi grozav. Smh. Aș sprijini reclamele, dar mai întâi permiteți-ne să cunoaștem corect jocul. Tsk
Mult prea multe reclame pentru un joc care nu este atât de distractiv, dar sunt mult mai multe reclame decât ar trebui să aibă acest joc
Nu pot intra !!!
Evita! Reclamele din aceasta iau de la orice distracție pe care le-ați putea avea. Sunt sigur că voi primi același răspuns robotic ca toți ceilalți, ceea ce înseamnă că dezvoltatorilor nu le pasă și nu sunt deranjați! Vidul ca ciuma!
Bine foarte bine
, Hei Jocul e foarte Hei jocurile care nașpa minunea plăcută stingher totuși Jocul e foarte nașpa e De ce am dat patru stele totuși mai rezista O seară a vrut să fiu băiat fin
Se blochează jocul asta și nu se blochează free fire
O aplicație groaznică. Doar adaugă, două clicuri și apoi adaugă. Nu se oprește. Dezinstalare
Este bine, dar o mică greșeală, prin cablu, să o spunem așa
Joc super distractiv, îl joc tot timpul, recomand
Acesta este un joc foarte grozav de jucat, dar lucrul care mă enervează este că atunci când apare un anunț și trebuie să vizionezi cam 20 sau 30 de secunde
Vail recomand e cel mai bun joc și nu ara nici multe reclame
Joc super
😘😘😍😍🥰
Drawmaster ایکشن nmlz
Nu instala!!! Reclame în fiecare minut, nici măcar nu poți juca.