Post by birareacforcri on Feb 11, 2022 15:01:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک primogems بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 2022 version ▞▞▞
عالی(。♥‿♥。)خیلی بامزس😁حتما نصب کنید
من آن را دوست ندارم و بیشتر آن فقط یک کلون زباله از چیزی از توپ قرمز است که به نظر من بازی بهتری است
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Головоломки qntp
من از این بازی متنفرم که باید برای دریافت ویدیو هزینه کنم
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Arkade cvx
این بازی بسیار زیبا است، اما یک مشکل این سطح بازی دوباره تجاوز کرد
بسیار آسان
در نهایت، یک بازی من و دخترم به اندازه Red Ball و Red Stick لذت می بریم! بهروزرسانی، 14 ژوئن: وقتی میخواهم آن را شروع کنم، بازی متوقف میشود. حیف که ما دوستش داریم خوشبختانه Roller Ball 7 منتشر شده است، بنابراین ما آن را امتحان خواهیم کرد.
بازی خوبی است من فکر می کنم شما می توانید یک پوست پرنده عصبانی اضافه کنید بهتر است
بازی خوبیه ولی لرزشش خیلی بده
در میان ما 🤣🤣
این یک بازی عالی است من آن را دوست دارم و خواهش می کنم همه این بازی را دوست داشته باشند تا 5 یا 100000000000 ستاره به هر شکلی که آن را دوست دارند
بازی خوبی است وقتی در بازی باختم دوباره زنده می شوم
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Arkadne igre phrp
عاشقشم
بازی سرگرم کننده است، من آن را دوست دارم، اما هر بار که سطح را تمام کردم، به پایان رسیدم، باید تبلیغات وجود داشته باشد، اما اگر تبلیغات در دسترس نباشد، من در آنجا گیر کرده ام، حتی نمی توانم به سطح بعدی ادامه دهم. من مجبور شدم از دکمه هوم استفاده کنم تا کل برنامه را ببندم، اما اگر این کار را انجام دادم، باید سطحی را که در واقع گذرانده بودم، دوباره پخش کنم. سپس اگر تبلیغات در دسترس نباشد، باید این کار را بارها و بارها انجام دهم، به نوعی خسته کننده است. امیدوارم این مشکل برطرف شود زیرا من واقعاً از این بازی لذت می برم.
آنها
پرش
اولاً این یک پاره کردن است، تبلیغات زیادی وجود دارد که آرزو می کنم یک شروع خودکار وجود داشته باشد و بسیاری از دلایل دیگر که من دوست ندارم
تبلیغات زیاد است بنابراین این بازی خوب نیست
چه مدت طول می کشد تا رئیس؟
با پوست بین ما واقعا عالیه 😍
بازی عالی هستم به نظر من 5 تا ستاره هم کمه⭐
تبلیغات زیادی دارد اما اسم جالبی است
من این بازی را قبلا بازی کرده ام و دوست دارم حتی در بازی من هم می خواهم پولدار باشم بازی خوبی است متشکرم
خوشم می آید
این بازی دوست دارم؛خیلی جالب و مهیج 🥰🤩منو به یاد یه بازی شبیه به این که قدیمی هم هست میندازه😍♥️
دزدی دریایی حزب نیست
بازی KUTTA MARKA EKTA.PLZ آن را نصب نکنید.
این بهترین بازی است که تا به حال دیده ام که هیچ تبلیغی در آن وجود ندارد
الی است
خیلی راحت لطفا سخت کنید
خیلی خوبه من هر پنج فصل اش رو دان کردم
من دارم بو میده
خوب
Wrost
بهترین بازی دنیا
تبلیغات خیلی زیاد!
سلام این بازی را خواهرم یک بار توی گوشی مادرم برای من فرستاده من عاشق این بازی هستم
بازی سرگرم کننده است و من واقعاً دوست دارم بیشتر بازی کنم یا امیدوارم آنها bounce ball 7 را بسازند