Post by birareacforcri on Feb 11, 2022 14:55:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Family Island™ — Farming game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Family Island™ — Farming game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije napaka denar ▞▞▞
▞▞▞ Family Island™ — Farming game 2022 version ▞▞▞
Rad se igram, a imam dneve, ko mi pove, da nimam internetne povezave, ko sem doma in imam dobro povezavo. GJNWLI
Bolj zanimivo kot oglasi. Sploh ni združevalna igra, vendar je precej zabavna, le zamudna in je lahko draga, če v igro vložite.
Medtem ko rad igram, se že zelo zgodaj pokaže, da moraš za nadaljevanje kupiti energijo. Lepo bi bilo, če bi energija trajala dlje. Nekaj sprememb je treba narediti....Super frustrirajuće in nadležno!
Obožujem to igro in že nekaj časa igram. Všeč mi je, da nam dajete toliko dogodkov, da nas delate, vas kar malo zanese. Preživim veliko časa in se ne morem niti približati zaključku s časovnim okvirom. Prosim, dajte nam več časa.
NE IGRA!!! Pravkar prenesen, da bi rekel tistemu, ki je naredil umazane pokvarjene oglase za goljufanje: kako dolgo misliš, da lahko vlečeš volno. Nad svojimi šefovimi očmi? Zakaj me vedno znova pošiljajo v Playstore, ko pritisnem X za izhod iz oglasa. Popolnoma nimam želje igrati to neumno (očitno, sodeč po oglasih) noro igro. Kar naprej se trepljaš po ramenih, koliko ljudi obišče trgovino Play kot odgovor na te oglase, jaz pa bom še naprej uporabljal upravitelja opravil za izhod iz MOJE igre za tvoje oglase.
Ne odpre se!!!!!!!!
Uživajte v igri, vendar vam prehitro zmanjka energije. Še nikoli nisem dokončal naloge v časovnem okviru, kar je razočaranje in tako kot drugi, moraš po 5 minutah večno čakati, da bo dovolj energije za nadaljevanje. Včasih sem potreboval stvari, kot so polena za dlani, da bi dobil svoj naslednji ključ, in noben otok jih nima, tako da če ne kupiš draguljev, se še bolj upočasniš, ko poskušaš dobiti neumni ključ. Igra je odlična, če želite samo ubiti čas, vendar draga, če želite napredovati.
To bi bila aplikacija s 5 zvezdicami, če bi se energija nabrala nad količino, ki je potrebna za opravljanje enega majhnega dela. Nimam nič proti čakanju, da se energija ali življenja naberejo, toda ko greš spat za noč, se zbudiš in želiš odstraniti oviro, potrebuješ 95 energije, celo noč počitka pa le 75 energije. Zelo frustrirajoče. Na splošno ti daje dovolj, da nadaljuješ, vendar imam samo še dolga opravila, tako da sem se včeraj moral prijaviti, opraviti delo ali dve, počakati dve uri in se znova prijaviti:(
Odlična igra!! Problem je, če nimate pravega denarja, ne boste končali avanture. Če kdo ve kako naj mi prosim sporoči. Zelo oteževalno!!
To je zabavna igra, nekaj je frustrirajočih delov, vendar je dobra igra
Dobra
Ni dobra
V redu, sprva je bilo zabavno, vendar potrebuješ večno, da nadgradiš svoje hiše, potem pa želiš, da še naprej zapravljamo denar LOL
Zaenkrat vam dajem 3 zvezdice. Razlog zakaj so dogodki, ki so tam, trajajo 3 dni. Prosimo, da ti dogodki trajajo 7 do 10 dni. Nekateri ljudje, kot sem jaz, ne morejo porabiti denarja, da bi videli konec zgodbe. Ne razumite me narobe... Všeč mi je ta igra, potrebujem samo več časa za dogodke. App Summoner Wars ima dogodke od 7 dni do 45 dni. Upam, da vidite sliko (kot v "dobili?").
Poskušal sem dati tej igri priložnost, a omg, porabil sem denar zanjo, da sem lahko opravljal preproste naloge, vendar želijo, da še naprej zapravljaš porabo, da bi dosegel kar koli. Smešno. Če ne porabim več denarja, jih ne morem niti nahraniti, ker mi je spet zmanjkalo soli. Izbris te igre za nekaj boljšega. Ne zapravljajte svojega časa ali denarja
Dobra igra. Lepa grafika. Veliko dela. Okolja so edinstvena. Hitra gradnja strukture, je lepo. Sistem nagrajevanja se zdi boljši od večine. Všeč mi je, kako uporabljate oglase za nagrajevanje igralcev, vendar le, če se odločijo, da jih bodo gledali. Ta igra ima velik potencial. Energije zelo hitro zmanjka. Vem, da bi lahko kupil energijo, ampak glede na to, kako hitro se porabi, se mi ne splača. Enkratna pristojbina za različico brez energetskih zahtev bi bila boljša.
Zelo lepa in dovršena igra. Nisem imel nobenih napak ali zamrznitev. Oglasi so samo zato, da zaslužim energijo, ki si jo želim tako dobro. Zelo srčkan in pošteno bi naučil dobrega vedenja, če bi bil uporabnik otrok. Vsekakor ogromno z družinskega vidika. Moja edina zamerka po enem tednu igranja je, da se zdi, da se dogodki zdijo kar nekaj denarja. Kar sem prebral na spletu, je, da moraš kopičiti energijo, da končaš dogodke. Moj nasvet je, da vzemite brezplačno energijo iz drugega dogodka in jo uporabite na prvem, da končate
Igra je zabavna. Vendar. 1. Pred kratkim je začel močno spodbujati nakupe sredi igre. Razdražljivo. 2. Trenutno Wizard Island ne snema pravilno zbirke rož za dogodek. Tega ni mogoče prijaviti. Torej ne boste prejeli kredita v igri ali si prislužili nagrad. Ni razloga za sodelovanje v dogodkih, ko se to zgodi. 3. Otoki dogodkov so zelo trdi in zasnovani tako, da lahko porabite veliko denarja. Žalostno, ker je igra zabavna in morda občasno zapravim nekaj denarja. Ampak ne toliko, kot si želijo.
Hitro preide iz očarljivega v neverjetno frustrirajoče. Prijaviti se morate vsakih nekaj ur, da imate ravno dovolj energije, da dobite skromno količino enega vira, ko potrebujete toliko več, da dosežete majhen napredek. Kar bi lahko bila zabavna mala igra, je uničeno, ker je le še en grabljenje denarja. Ne vem, kako ima kdo potrpežljivost ali razpoložljivi dohodek, da igra to igro dlje kot nekaj dni.
Ta igra je zelo prijetna in zabavna, vendar se mi zdi, da morate plačati za igranje več kot nekaj minut ali ene naloge. Raje plačam določeno pristojbino in uživam v igranju, nato pa še denar (večinoma dolar), da igram več kot nekaj minut.
Ta igra se je začela zelo zabavno, zdaj pa vse naredijo tako visoko energijsko. Še posebej na dodatnih otokih. 50 energije za en fižol na Sky Islandu je smešno. Ne morete končati dodatnih stopenj brez plačila denarja.
Staff! - Simulation de Vie Simulation rpv
kul je. Če želite zmagati v izzivu, morate porabiti veliko denarja, vsak dan bi morali dobiti več nagrad in ko imate težave, vas prosijo, da posnamete nekaj, da pokažete, da je težava, in včasih to ni mogoče, zato preprosto nimate sreče za pomoč .
Igra vam ponuja veliko dela, vas ohranja zaposlene, če dobite dovolj energije. Menim, da je čas rasti za rastlinjake smešno dolg, saj potrebuješ vse, kar v njih gojiš, da dosežeš kakršen koli napredek. Ima napake, kot je ograjevanje vrtnih parcel pri ograjevanju ECT. Napake, kot je pridobivanje zakladov za video posnetke, ki se ponavljajo vsak dan večkrat in nič drugega kot izguba mojega časa. Na splošno je zaradi grafike, zgodbe in pustolovščine vredno dati osebju čas za popravilo.
Simpatična igra, vendar je zemljevid malce zgrešen, zemljevida ne moreš vrteti ali vrteti, niti ga samo premikati in nisi lik za celotno družino
Olajšajte pridobivanje hrane in imejte večjo količino na shrambi in super bo.
Zabavna igra, a predraga. Igro sem izbrisal. Toda nihče ne posluša, to stane veliko. Če želite uživati v igri. Razumem izziv, vendar zaradi stroškov izziva ni prijeten. Tako sem odstranil namestitev in našel drugo igro. Več kot 10 milijonov prenosov. To podjetje ne bo poslušalo. Še naprej bodo pošiljali nejasne odgovore ljudem, ki se pritožujejo nad ceno. Srečno vsem. Prosim, ne odgovarjajte družinski otok, ker ne igram več.
Ponastavljen sem bil, brez moje krivde. Večkrat sem se obrnila na podporo, da bi to rešila, ker sem naredila še en nakup, in vse me je začelo znova. Zdi se, da nihče tam ne ve, kako to popraviti, čeprav sem jim dal vse zahtevane informacije. Želim vračilo denarja!!!
dobro! Zelo zabavno!
Precej zabavna igra, razen da se moj telefon zelo segreje, ko se zažene aplikacija. Druge aplikacije nimajo te težave.
Dobra igra, vendar je težko hitro napredovati brez porabe denarja. Na začetku potrebuje več rastočih polj
Uživanje v igri se večinoma počuti, kot da sem prisiljen kupiti energijo na dneve dogodkov. Ne počutim se, kot da lahko sploh tekmujete s kom drugim, ne da bi kupovali energijo, sicer pa se zabavam ob igranju te igre.
Plačal sem za diamante, dobil nič, zdaj igra želi posodobitev, kar ni mogoče 👎
Všeč mi je ta igra, vendar je problem, ko dam nekaj, kot je hrana, tega ne bo dal, prosim, odpravite težavo!
To je luštna igra. Zabava zame in mojega otroka pri igri, saj mi pomaga pri kmetiji!!
To je kul in vznemirljivo igranje, obožujem vse različne živali na vseh različnih ravneh, obožujem vse različne funkcije in vse različne barve in imam samo moč, ki jo imam, če želite začeti prehitro in potem morate počakati, ali je za nekatere v redu ali zgradite stvari za njihovo izdelavo
Jaz ljubim to igro. Obstaja pa 1 problem, 1,2 osebi sem naredil, da se pridružijo tej igri prek povezave, ki sem jim poslal, a nisem prejel nobenega darilca. In tudi priporočeni VDO-ji na youtubu tudi ne dajejo daril, tudi po vsakem n vsakem koraku. Obožujem to igro, a včasih tudi razočarana. Na ključe skrinje je vedno čakati.
🥳🥳🥳
Izguba časa. Vsakič, ko počistite zemljišče v domači bazi z vašo zelo omejeno energijo, vržejo nazaj 2-3 dodatne predmete, da jih ponovno očistite vsak dan. Tudi shranjevanje je velika stalna težava, omogoča vam le brisanje določenih elementov in obtičate se z množico predmetov v shrambi, ki jih ne želite ali potrebujete, tako da nikoli nimate dovolj prostora za shranjevanje. Čiščenje predmetov je preveč energijsko drago.Končal sem s to igro.
ni mi tako ušeč
ZABAVNO in res se v to. Težko je dobiti nekaj energije, ker se tako hitro porabi. Če pa "pripraviš hrano", lahko hitreje dobiš več energije. Upam, da sčasoma obstajajo lažji načini. Ampak zaenkrat še vedno zabavno igrati enkrat na dan.