Post by birareacforcri on Feb 11, 2022 14:46:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Siege Castles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Siege Castles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator sikkələrini aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Siege Castles 2022 version ▞▞▞
Demək istəyirəm ki, yaxşıdır, amma daha yaxşı ola bilər, bu hələ də yaxşı oyundur, mənim xoşuma gəlir, sadəcə olaraq, qüllələri alıb onları yerə qoymaq lazımdır
Mehhhhh
Siege Castles Strategia zgh
Kaş ki, görüləsi daha çox şey olsun
Siege Castles रणनीति ploa
Daha bir nüsxəçi. Bunun fərqi odur ki, siz dərhal ödəniş divarını vurursunuz. ÖDƏNİŞ DİVVƏSİ Məhdud miqdarda oyun resursları üçün nağd pul xərcləmənin sizə daha çox pul atmadan oynamaqdan başqa heç nə etmədiyi an. Siz saxtakarların reklam etdiyi bu qara dəlikləri yaratarkən SIFIR yaradıcılıq və ya orijinallıq tətbiq edən tərtibatçılar. oyunlar. Qazanmaq imkanı olmayan qumara bənzəyir
Qazanmaq üçün Ödəmə. Mən çox xoşlayıram ki, onlar sizi daim pul xərcləməyə və ya sizi reklamlarla bombalamağa məcbur etmirlər. Əvvəllər Hustle Castle oynayırdım, ancaq tədbirlərdə iştirak etmək üçün daim pul xərcləməkdən və qəbilə təzyiqindən bezdim. Bu daha əyləncəlidir və heç bir təzyiq yoxdur. Mən də istəyirəm ki, siz qalanızı gücləndirmək üçün əsas fizikanı öyrənə/istifadə edə biləsiniz. Necə ki, strategiya bu oyunun böyük bir hissəsidir. Uğurlu olmaq üçün həyatınızı oyuna həsr etmək lazım deyil.
Bütün dövrədə zəif oyun.
Mən yalnız məndən 40 səviyyə yüksək olan botlara qarşı qoyuluram, sözügedən botlara qarşı uduzduğum hər oyun üçün 12-ni götürmək üçün gecə ərzində 200 “çörək” toplayın. Yəqin ki, bununla oynamağı dayandıracaq, mənası yoxdur.
Hadisələrdən istifadə edə bilər...
Yaxşı vaxt keçirən
Əla oyun, lakin xüsusi əşyaları (düşmən döyüşçüləri, silahlar, taxt və s.) hədəfə almaq üçün silah qura bilmək gözəl olardı. Bu, oyunçuya yalnız şansla qalib gəlmək əvəzinə bir az daha çox nəzarət verəcəkdir.
Əyləncəli oyun
Həddindən artıq əl tutmaq
Mütləq oynamaq üçün pul ödəmirlər, əslində bu uşaqlar daha çox pul üçün ola bilərdilər, amma etmirlər. Mən bunu sevirəm, çünki siz matçlara başlaya bilərsiniz və onlar tez bitir. Nisbətən sizə bərabər olan insanlarla qarşılaşdınız və rəqibləriniz sizə nəyi səhv etdiyinizi mütləq öyrədirlər.
Əyləncəli oyun, kaş ki, bir şeyi ödəmədən təkmilləşdirmək bu qədər uzun çəkməsəydi.
Əla oyundur, amma tapdığım daha çox məzmuna ehtiyacım var, yalnız döyüşlər və tikinti var və çörəyiniz bitəndə yavaşlamağa meyllidir. Əks halda top oyun
Onlar sizin şəxsi məlumatlarınızı 6 il saxlayacaqlar. Bu "pulsuz" proqramlarla işim bitdi.
Layiqli oyun sadəcə olaraq çox şeyi əldən verir və mənim 16-cı səviyyəli qalamla 20-25-ci səviyyəyə qarşı yüksələn vəhşi uyğunlaşma sistemi var ki, bu da məndən daha çox qabiliyyətə malik görünür. Bunu düzəldin və bu, daha ədalətli və daha yaxşı bir oyun olardı. Yeniləmə: Cavabınız üçün təşəkkür edirəm, lakin bu, məndən 11 pillə yüksək olan insanlarla yenidən yuxarı qalxmamalı olduğum faktını dəyişdirmir, sadəcə olaraq, daha ədalətli miqyasda qalib olmalıyam. daha asan matçda
Olduqca xəstə
Oyunun nə olduğunu xatırlaya bilmirəm, amma onu silmişəmsə, çox güman ki, bir ulduz pis idi
😎😎😎
Şərhləri oxuyuram və sizin faydalı olmamağınızı bəyənmirəm 😒
Həddindən artıq reklam
Siege Castles रणनीति ploa
Əyləncəli sadə kiçik oyun
Qalxanın əyilmə fizikası olduqca dəhşətlidir, mahiyyətcə özünü məhv edən şeyə görə itirdiyim dəfələrin sayı bir qədər dəlidir. Baxmayaraq ki, əyləncəli oyundur.
Vaxt itirmək üçün sərin oyun. Siz öz müdafiənizi qurursunuz və rəqibinizi məğlub etməlisiniz
Siege Castles Strategie jwwo
Asılılıq yaradan oyun. Çox reklam yoxdur. Daha yaxşı hücum platforması hazırladığınız "pişiklər" arena oyunu kimi.
Gündəlik ehtiyat ehtiyatım bitənə qədər əyləncəli idi. Sonra gün ərzində oynamağa davam etmək üçün pul ödəməliyəm. Beləliklə, Mən Silindim. Mən narahat olmazdım. Bu kimi bir şey oynamaq istəyirsinizsə, redcon-u yükləyin
Onun ok... yaxşı onun reeeaaallly çaşdıran nəzarət bütün OK OK oyun
Oyun qaydasındadır, bir az daha çox istiqamətlər bir artı olardı, çox izah etmədən sizi içəri salır
Yaxşı
Pokémon UNITE Ação gun
Meh. Grindy
Bu oyun son dərəcə balanssızdır və iki və ya üç döyüşdə ortaya çıxan reklamlarla pul qazanmaq üçün qurulub. Uyğunlaşma tamamilə pozulub və böyümənizi məhdudlaşdıran bu cəfəngiyyata sahibdirlər.
Əyləncəli oyun, lakin ikinci səviyyəli sandıqlar, dəyərindən 4 dəfə baha olsa da, daha yaxşı şeylərin kilidini açmır. Üstəlik, axtarışa başlama düyməsi işləmir.
Demək olar ki, heç bir əlavə və əyləncəli oyun. Bir neçə dollar xərcləmək oyunu bir az daha əyləncəli etməyə kömək etsə də, qalibiyyəti də ödəməyin.
Mən yüngül asılılığım var, amma bəzən tez xoşagəlməz olur. Bu, sadəcə mənim problemim ola bilər, amma nədənsə mənim silahlarım həmişə ilk növbədə ya dost atəşi ilə, ya da düşmənlərin silahlarının daima mənim atışlarımı yayındıran dəhşətli mükəmməl trayektoriyası ilə gedir. Bir çox atışların birbaşa mənim silahlarıma yönəldilməsi kömək etmir, halbuki mənim yönləndirdiyim atışlar onlarınkinin yanına getmir. Yenə deyirəm, sadəcə mənim problemim ola bilər. Bununla belə, yeni divarlar əldə etməyin asan yolu yoxdur. Niyə biz onları yeməklə və ya qızılla ala bilmirik
Pis deyil
Siege Castles Strategia zgh
Taktiki döyüş ssenarisinin zəhmli konsepsiyası. Nəhayət, möhtəşəm effektlər və cazibədar logistika yanaşması
Daimi məcburi reklamlar ağrıdır, lakin əsl problem, hətta bir şey edə bilmək üçün yeməyin (enerjinin) bərpası üçün lazım olan əsassız vaxtdır, bu, oyunu oynanılmaz edir.
Sadəcə oyun oynamağa alışmaq lazımdır