Post by birareacforcri on Feb 11, 2022 14:43:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox resursu aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Revenge: Demon Slayer 2022 version ▞▞▞
Super oyun
Op
....😀😀
Oyun ini menbuat ninja yang hebat busuk!!!!!🤣🤣🤣
Stickman Revenge: Demon Slayer Екшън bni
Disgame yaxşı amma boss o qədər də yaxşı deyil
Stickman Revenge: Demon Slayer Екшън bni
Solo sərin
Oyun zəhmlidir hamınız onu hazırlamağa tələsin
Mən buna 5 ulduz verəcəyəm, çünki oyun yaxşıdır, hamısı tamamlandı, amma daha çox simvol və daha çox katana və zireh istəyirəm, bu gözəldir
Bubble Shooter Balls Arked qll
heyrətamiz
Eyni bacarıq yoxdur
Oyun jelek gak usah di donlod
gözəl oyun. Ancaq oyun çox yavaşdır.
Stickman Revenge: Demon Slayer ஆக்ஷன் edj
MƏN OYNADIM. BU. ÜÇÜN. DƏQİQƏ. VƏ. IM. İNDİ. Asılılıq. OYNAMAQ. BU. İNDİ
Bu əla oyundur. Onun çoxlu potensialı və çətin döyüş sistemi var. Deyərdim ki, ən çox sevdiyim şey bir çox oyunda olmayan bir şeydir, valyuta almaq üçün oyundaxili yollar. Sizdən faktiki pul istifadə etməyi tələb edənlər deyil, qızıl almaq üçün qiymətli daşlardan istifadə edə bilərsiniz. Bunu daha yaxşı edən şey, bu daşların çox olmasıdır ki, bu da bu daşları əldə etmək üçün xoş bir təcrübədir. Bu, digər oyunların onu stresə saldığı yerdir. Bu mənim sevimli oyunlarımdan birinə çevrildi.
Ən yaxşısıdır
Bu gözəl oyundur, lakin başqa bir xarakterdən istifadə etmək çətindir
Pişik Dira
Bu gözəldir, lakin yeni bir xarakter kimi əlavə edə bilərsiniz, sonra daha çox bacarıq əlavə edə bilərsiniz
Bu, həqiqətən maraqlı oyun və hər şeydir, lakin onun çoxlu reklamı var. Və hər dəfə eyni darıxdırıcı reklamı göstərir. Onun həqiqətən annoying. Mən 5 ulduz verərdim, amma bəli.
Yaxşı
Çox sərin
Onun bəzi səhvləri var, mən əfsanəvi qılınc üçün 100000 sikkə xərcləmişəm, amma səhvlər var və heç nə vermir 2 bu baş verir, xahiş edirəm bu səhvi düzəldin və mən 5 ulduz edəcəm
musiqini sevmirem üzr
Mən ona 1 verdim, çünki məni çıxarır
Oyun həqiqətən yaxşıdır, amma daha çox qəhrəman əlavə edə bilərsiniz, zəhmət olmasa təşəkkür edirəm!
Oyun yaxşıdır, mən bunu deyə bilərəm. Ancaq personajların və düşmənlərin dizaynı çox uşaq kimi dəhşətli görünür. Bu, ciddi və sərin bir üslub yaratmır. Hətta oyunun hücumları o qədər də yaxşı deyil. Mən hiss edirəm ki, bu oyun daha yaxşı başa çatdırılmalıdır. Personajları daha ciddi və soyuqqanlı göstərin. Düşmənləri daha ciddi və qorxulu edin. Və oyunun fonu ona daha yaxşı dizayn verir. Zəhmət olmasa oyununuzu təkmilləşdirin.
Bu, dünyanın ən yaxşı çubuq adam oyunudur, lakin mənim bir problemim var, bir mərhələni Finlandiya edə bilərdim, amma ilişib qalıram və növbəti mərhələyə keçə bilmirəm. Lütfən bunu düzəldin😌
Həqiqətən əla oyundur, amma yeganə qüsur odur ki, birinci personaj nagatodan başqa heç bir personajdan istifadə edə bilmirəm.
Buggy, potensialı var. Balıq amuleti digər hiyləgər böcəklərlə birlikdə oyunu kədərli şəkildə korlayır. 6-cı səviyyəyə qədər bəyəndim.
Ödəniş (zərərləndikdə sikkə/daş-qaş düşmə şansı 50%) və birbaşa qumar oynamır. Həm də nədənsə Nagato-nun HP-si bəzən yarıya enir. Üçüncü qəhrəman da tamamilə qırılıb. Nagato üçün avadanlıqlarımla birlikdə mənim üçün yalnız bir cüt ayaq. Zəhmət olmasa bunu düzəldin
Şübhəsiz ki, yaxşı oyundur, lakin bir az daha təkmilləşdirməlisən, çünki mənim oyunum çökməyə davam edir və bunun səbəbini bilmirəm
Bu oyunu çoxdan gözləyirdim
Dis game bat 1 star oyununu sevmirəm