Post by birareacforcri on Feb 11, 2022 14:37:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj daudzus žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
Lūdzu. Nodrošiniet vienmērīgu kontroli 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑
Nožēlojami.. ir jānoskatās vairākas reklāmas, pirms sāku spēlēt. Nevis 5 sekunžu reklāmas, bet 30 sekunžu reklāmas. Reklāmas starp katru... pamēģini! Dažreiz 2 vai 3 reklāmas. Sasodīts, tas nav visu reklāmu vērts. Nelejupielādēt!
Tik daudz reklāmu
Negribu būt kritisks, jo spēle ir jautra, tomēr vai kāds ir cīnījies, lai pārvarētu 17. līmeni. Man ir labākā automašīna, es veicu gandrīz ideālu apli, un taimeris vienkārši beidzas, un es tieku izslēgts. Bet kaut kā skrējienā paliek tie, kas ir tālu aiz manis. Vai tā ir kļūda, vai es vienkārši spēlēju miskastē😂
Es vienmēr uzvaru mačus tikai 1 mačā, kurā saņēmu 2, tad vienmēr dabūju 1 un 1.
Satur pārāk daudz reklāmas, tāpēc es to atinstalēju...
Tā ir ļoti laba spēle. Man patīk 3000 000 mašīna, ko es saņemu šodien, un es esmu ļoti priecīgs, ka automašīna ir palielinājusi ātrumu un uzvarējusi trīs sacīkstēs. Tā patur Debasri Biswas, bet mani sauc Priyanshu Biswas. Es dzīvoju Indijā, Krišnagara Mans vecais ir 11, es spēlēju daudzas spēles, bet šī spēle ir ļoti interesanta un ļoti laba Man patīk futbola spēle, jo man ir Messi, bet pirms 1 mēneša es sāku šo un man patīk šī spēle. Mana māte un tēvs mani lamā, bet es spēlēju
Kaitinošas reklāmas. Divas neizlaižamas reklāmas, pirms pat sāku savu pirmo spēli, vēl divas pēc spēles. Liela banera reklāma spēles laikā. Nav tik daudz ko izpētīt. Slikta grafika. Neticami, ka Play veikala ieteikumiem šī ir populārākā topā.
Kad es ieguvu ātrāko automašīnu, kuras ātrums bija aptuveni 660 km/h.(neatcerējos mašīnas nosaukumu).bet lai pamanītu, ka tas ir liels, izmantoju brīvo režīmu.bet pēc brīvā režīma izmantošanas ikreiz, kad izmantoju karjeru režīms tas vienmēr notika kā brīvais režīms. Es domāju, ka tā ir kļūme, bet, lai pārliecinātos, ka tā ir kļūme, es izmantoju citas automašīnas, bet tās nesaņēma brīvo režīmu, izmantojot karjeras režīmu. Tāpēc es atinstalēju šo spēli. Bet šī spēle ir tāda. pārsteidzoši, ka es to pārinstalēju...
Spēle ir izklaidējoša, bet maksimālais ātrums un vadāmība nepalielinās, jo mēs pērkam augstāku automašīnu, ātrums nepalielinās par 220. Lūdzu, atrisiniet šo problēmu....
Briesmīgi. Es zinu, ka spēles tiek finansētas no reklāmām, taču spēle pat nebija ielādēta pirms to sākuma. Tad tie parādījās ik pēc 20 sekundēm. Pat nespēlēja, pirms viņi mani pietiekami nokaitināja, lai atinstalētu.
Formula Car Racing: Car Games אסטרטגיה jfgj
Šī spēle bija ļoti laba spēle, bet es ieliku 4 zvaigznes
Šī spēle ir laba
The Cook - 3D Cooking Game معمولی pcuw
Formulas autosacīkstes ir mana mīļākā spēle. Man ļoti patīk. Šis man sniedz lielisku sākumu. Patiešām elegants.
Formulas autosacīkstes ir labākā spēle visos aspektos. Tā vadība un spēle ir ļoti vienkārša. Iekraušana notiek nekavējoties.
Visu laiku labākā f1 spēle, jo 15. dienā jūs spēlēsiet šo spēli, jums būs visas automašīnas
Super spēle Man vajadzēja šo spēli, mašīnas ir ļoti ātras un stilīgākās, stilīgākā spēle, ko jebkad esmu mēģinājis. Tam ir arī dažāda veida vadības ierīces, piemēram, stūres pogas un tālruņa noliekšana. Es izmēģināju stūrēšanas sacīkstes, un tās bija pārsteidzošas sacīkstes, ir dažādas formulas automašīnas, un mana mīļākā ir sarkanā automašīna ar ātrumu 420 km / h, un jūs varat nopelnīt monētas, braucot dažādās valstīs un līgās. Un jūs varat arī laimēt kausu. Esmu izcīnījis 5 kausus. Šī ir spēle, kas jums noteikti ir jāizmēģina, un šī spēle ir paredzēta formulas auto faniem
Šī ir formulas autosacīkšu spēle ar jaukām dažādu trašu funkcijām un līmeņiem un jauniem automašīnu modeļiem. Tā ir satriecoša spēle.💋
Lielākā daļa no šīm spēlēm nav labas
Visi pārējie AI spēlētāji ir noobs..jūtas kā konkurence.. grafika un vadība ir laba
Autosacīkšu spēle ar jaunākajām un jaunām formulas automašīnām. Maksimālā ātruma formulas automašīnu sacīkšu spēles ir pārsteidzoša ideja automašīnu braukšanas spēļu pasaulē, kur jūs gatavojaties sacensties ar saviem konkurentiem automašīnu sacīkstēs
Nevar mainīt skatu, nospiežot pogu Mainīt skatu, lūdzu, izlabojiet.
Nav slikti, bet grafika ir jāuzlabo, bet man patīk
Slikta pieredze, jo reklāmu ir tik daudz, un jūs nevarat sasniegt 2. līmeni, neiegādājoties spēli.
Formulas automašīnu sacīkšu spēle darbojas labi. Tam ir gluda vadība un jaukas funkcijas. Labā lieta ir tā, ka tā ir pieejama bezsaistē.
Formulas autosacīkstes ir ļoti labas un slavenas visā pasaulē, un katrs spēles līmenis ir padarīts interesants...
Pirmajā reizē ir labi, bet problēma man ir tā, ka mašīnas nemainās?!?! Es nopirku automašīnu par 2 150 00. Es nevaru nomainīt nevienu automašīnu. Es varu izmantot tikai savu 2 000 000 piecdesmit tūkstošu automašīnu. Es nevaru nomainīt nevienu citu automašīnu. Veiciet atjauninājumu, lai novērstu spēles kļūdu. Šī ir mana problēma, lūdzu, izlabojiet to. Tāpēc es piešķiru 4 zvaigznes. kad es piedalījos sacīkstēs es iekritu bedrē sacīkšu trasē?!?!?.kas pie velna ir šī spēle.pamēģini to salabot.😡😡👹.mans vārds šajā spēlē ir Jerrish.waste game with a bedre sacīkšu trasē🙄☝
Labi bērniem 👍 ne vecākiem
Jauka spēle, augsta grafika un ļoti super formula mašīna, un es dalos ar to ar draugiem, un šīs spēles labās vadības ierīces ir labas. paldies.
Es nospiestu pogu, un tiktu parādīts papildinājums, taču spēle ir jautra
Autosacīkšu spēle ir unikāla, un ātrums ir ļoti patīkams. To ir viegli kontrolēt.
Spēle ir laba, taču reklāmu skaits, kas parādās ik pēc 10 sekundēm, ir ļoti nogurdinošs.
Šī ir ļoti slikta spēle, kas nemaz nav jauka😡
Es saskaros ar nopietnu kļūdu, kas liek man atinstalēt pašu spēli. 15. līmenī, lai arī esmu pirmajā pozīcijā ar jūdzēm tālu no citiem, drīz pēc otrā apļa man pat nezinot tika ierindots otrajā pozīcijā. Arī dažkārt sacensību laikā vadības ierīces šķiet neaktīvas.
Slikta mobilā spēle ar sliktu grafiku un daudzām reklāmām. Tomēr tas ir labi, jo jūs varat nesaņemt reklāmas un atbloķēt visu par £75, kas, šķiet, ir ar 30% atlaidi. Vienkārši smieklīgi ļoti sliktai mobilajai spēlei.
Super spēle, bet 15līmenis ir grūtāks
Formula Car Racing: Car Games Strategi roxl
Nepieciešams daudz darba. Kameras kustība ir dīvaina un nav saķeres ar riepām
Cintrolis ir ļoti slikts, un tas atpaliek
Stūre ir grūti vadāma